Päivitetty verkkokauppa - Päivitä asiakastietosi

person Kirjoittanut: Admin Account list Sijainti: Uutiset Päällä: comment Kommentti: 0 favorite Osuma: 147
Päivitetty verkkokauppa - Päivitä asiakastietosi

Koirakulkuri.fi-verkkokauppa on päivitetty PrestaShop 8.1.5 -alustalle, joka tuo mukanaan parannettua tietoturvaa. Asiakkaita pyydetään päivittämään asiakastiedot sähköpostitse saadun viestin avulla.

Olemme tehneet mittavan päivityksen Koirakulkuri.fi-verkkokauppaan parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja erityisesti tietoturvaa. Olemme siirtyneet käyttämään uutta ja huomattavasti turvallisempaa PrestaShop 8.1.5 -alustaa, joka tuo mukanaan monia parannuksia aiempaan 1.6.24-versioon verrattuna. Tämän muutoksen yhteydessä pyydämme sinua päivittämään asiakastietosi varmistaaksesi, että tilisi pysyy turvallisena.

Asiakastietojen Päivitys

Olemme lähettäneet kaikille asiakkaillemme sähköpostin, jossa pyydämme päivittämään asiakastiedot ja luomaan uuden salasanan. Tämä on tärkeä toimenpide, joka auttaa suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi ja estämään mahdolliset tietoturvariskit. Jos et ole vielä päivittänyt tietojasi, tarkista sähköpostisi ja seuraa viestissä annettuja ohjeita. Jos et löydä sähköpostia, tarkista roskapostikansio tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

PrestaShop 8.1.5 vs. PrestaShop 1.6.24: Mitä Uutta?

Päivitys PrestaShop 8.1.5 -versioon tuo mukanaan merkittäviä parannuksia, jotka tekevät verkkokaupastamme entistäkin turvallisemman ja luotettavamman. Tässä muutamia keskeisiä eroja ja parannuksia:

- Tietoturvaparannukset: PrestaShop 8.1.5 sisältää päivitetyt suojausprotokollat, jotka tarjoavat paremman suojan verkkohyökkäyksiä vastaan. Uudemmassa versiossa on parannettu esimerkiksi tietokannan suojauksia ja lisätty kehittyneempiä salausmenetelmiä, jotka estävät luvattoman pääsyn käyttäjätietoihin.

- Parempi Suorituskyky ja Skaalautuvuus: PrestaShop 8.1.5 on huomattavasti tehokkaampi ja skaalautuvampi kuin vanha 1.6.24-versio. Tämä tarkoittaa nopeampaa ja sujuvampaa ostokokemusta, erityisesti silloin kun verkkokaupassa on paljon kävijöitä samanaikaisesti.

- Helppokäyttöisempi Hallintapaneeli: Päivitetty hallintapaneeli tarjoaa selkeämmän ja käyttäjäystävällisemmän käyttöliittymän, joka helpottaa sekä asiakkaiden että verkkokaupan ylläpitäjien toimintaa. Tämä tekee tietojen hallinnasta ja kaupan ylläpidosta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa.

- Laajempi Tuki Laajennuksille: Uusi versio tarjoaa laajemman tuen uusille moduuleille ja laajennuksille, mikä mahdollistaa entistä monipuolisempien ominaisuuksien käyttöönoton tulevaisuudessa.

- Varmista Tietoturvasi: Onko sinulla jo olemassa oleva käyttäjätunnus? Tarkista sähköpostisi ja päivitä asiakastietosi sähköpostin ohjeiden mukaisesti.

Haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme voivat asioida verkkokaupassamme turvallisesti ja luottavaisin mielin. Pyydämme sinua ystävällisesti päivittämään asiakastietosi mahdollisimman pian. Kiitämme yhteistyöstäsi ja toivomme, että uudistettu verkkokauppamme vastaa entistä paremmin tarpeitasi.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua päivityksessä, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.



Huomautukset

Tällä hetkellä ei kommentteja!

Jätä kommentti

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu