Koirakulkuri.fi: Suuri sivustopäivitys!

person Kirjoittanut: Admin Account list Sijainti: Uutiset Päällä: comment Kommentti: 0 favorite Osuma: 51
Koirakulkuri.fi: Suuri sivustopäivitys!

Koirakulkuri.fi-verkkokauppa on päivitetty uusilla ominaisuuksilla ja parannetulla tietoturvalla. Asiakkaita pyydetään päivittämään tilitiedot sähköpostitse saadun ohjeistuksen mukaisesti.

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Koirakulkuri.fi-verkkokauppamme on käynyt läpi laajamittaisen päivityksen! Tämän merkittävän uudistuksen tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistäkin sujuvampi ostokokemus, laajempi valikoima lemmikkieläintarvikkeita sekä uusia, hyödyllisiä ominaisuuksia. Seuraamalla Koirakulkuria sosiaalisessa mediassa ja tilaamalla uutiskirjeemme varmistat, ettet jää paitsi uusista ja paremmista tarjouksista sekä mittavista alennuksista!

Uudet ominaisuudet

Päivityksen myötä olemme ottaneet käyttöön seuraavat uudet ominaisuudet:

- Parannettu tuotehaku: Nyt löydät etsimäsi tuotteet entistä nopeammin ja tarkemmin parannetun hakutoiminnon avulla. Voit suodattaa tuotteita esimerkiksi hinnan, tuotemerkin ja asiakasarvostelujen perusteella.

- Asiakastilin uudistukset: Asiakastilin hallinta on nyt entistä helpompaa. Voit tarkastella tilaushistoriaasi, seurata tilauksiasi reaaliajassa ja tallentaa suosikkituotteitasi myöhempää ostamista varten.

- Maksumoduulin päivitys: Olemme sivustopäivityksen yhteydessä jatkaneet maksutapana kotimaisen Paytrail-palvelun käyttöä. Uuden päivityksen myötä tilausten tilaaminen on yksinkertaisempaa ja nopeampaa!

- Tietoturvapäivitykset: Asiakkaidemme tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi olemme tehneet merkittäviä parannuksia tietoturvaan, mukaan lukien päivitetyt salausprotokollat ja tietoliikenteen tietoturvaominaisuuksien parantaminen.

Pyydämme päivittämään tilitietonne

Koska tietoturva on meille ensiarvoisen tärkeää, olemme lähettäneet kaikille aktiivisille asiakkaillemme sähköpostin, jossa pyydetään päivittämään tilitiedot ja luomaan uusi salasana. Tämä toimenpide varmistaa, että tilisi on suojattu ja voit jatkossakin asioida turvallisesti verkkokaupassamme.

Jos et ole vielä saanut sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme.

Lämpimästi Tervetuloa Koirakulkuri.fi Päivittyneeseen Verkkokauppaan!



Huomautukset

Tällä hetkellä ei kommentteja!

Jätä kommentti

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu